Connecting dots?

Bring it on...

Experts in SAP en S/4 HANA Future proof IT

IDinIT is een ambitieus en inspirerend automatiseringsadviesbureau. Wij committeren ons aan de hoogste standaards qua kennis, werkwijze en business ethiek. Gericht op de toekomst:
“A good ID. Integrating Future proof IT.”

Flexibiliteit wordt gecombineerd met een pragmatische aanpak. Of het nu gaat om een compleet nieuwe implementatie, het optimaliseren van bestaande -SAP- software of toepassen van onze Expert Topic Solutions.

Onze medewerkers zijn betrokken, kundig en uitgerust met een jarenlange ervaring met SAP, in de diverse branches. Oprecht geïnteresseerd, gemotiveerd tot op het bot en echte teamspelers. Wij maken altijd en overal het verschil.

Uniek zijn is geen kunst, goed automatiseren wel!

De wereld, bedrijven, processen, mensen, automatisering, alles en iedereen is continue aan verandering onderhevig. Dat betekent dat er verantwoorde en weloverwogen keuzes gemaakt moeten worden, dat er een visie op de toekomst ontwikkelt dient te worden.

IDinIT bezit vernieuwingsdrang en maakt informatiesystemen écht nuttig voor uw onderneming. Wij opereren daarbij op het snijvlak van bedrijfskundig advies en automatisering. Onze multi-disciplinaire ervaring, staat garant voor een vlekkeloze implementatie van uw bedrijfssoftware.

Gebaseerd op SAP, de nummer 1 in geïntegreerde bedrijfssoftware.

 

Voor IDinIT draait het in al onze projecten en partnerships om inlevingsvermogen. Zodat uw visie zich vertaald in oplossingen. Dát is de kracht van onze aanpak en van onze SAP specialisten.

Expertises

Wat kruist morgen het pad van uw onderneming?

Wat heeft u absoluut nodig om doordachte, 
weloverwogen keuzes te kunnen maken?

Oplossingen

Wij denken nooit in problemen, altijd in oplossingen, zonodig met maatwerk.

Wij implementeren standaard SAP alsook oplossingen op maat.

Diensten

We deliver IT via een zevental diensten, ingevuld door absolute specialisten.

Onze SAP projecten draaien om: kennis, interesse en inlevingsvermogen.