Meer dan 250 jaar SAP ervaring

IDinIT is een ambitieus en inspirerend automatiseringsadviesbureau. Wij committeren ons aan de hoogste standaards qua kennis, werkwijze en business ethiek. Gericht op de toekomst:
“A good ID. Integrating Future proof IT.

Deskundige medewerkers met tientallen jaren ervaring geven bedrijfskundig advies, managen projecten, implementeren en ontwikkelen software, vaak, maar niet altijd gebaseerd op de geïntegreerde bedrijf software van SAP. Flexibiliteit wordt gecombineerd met een pragmatische aanpak, of het nu gaat om een compleet nieuwe implementatie, het optimaliseren van bestaande -SAP- software of toepassen van onze Expert Topic Solutions.

Onze medewerkers zijn -zonder uitzondering- betrokken, kundig en uitgerust met een jarenlange ervaring met SAP in de diverse branches. Oprecht geïnteresseerd, gemotiveerd tot op het bot en echte teamspelers. Wij maken altijd en overal het verschil, en onze unieke fingerprint blijft als een kwaliteitstempel zichtbaar in uw systeem!

Uniek zijn is geen kunst, goed automatiseren wel!

De wereld, bedrijven, processen, mensen, automatisering, alles en iedereen is continue aan verandering onderhevig. Dat betekent dat er verantwoorde en weloverwogen keuzes gemaakt moeten worden, dat er een visie op de toekomst ontwikkelt dient te worden. Deze keuzes geven uiting aan waar je voor staat. Voor IDinIT draait het in al onze projecten en partnerships om inlevingsvermogen. Zodat uw visie zich vertaald in oplossingen. Dát is de kracht van onze aanpak en van onze SAP specialisten.

IDinIT bezit vernieuwingsdrang en maakt informatiesystemen écht nuttig voor uw onderneming. Wij opereren daarbij op het snijvlak van bedrijfskundig advies en automatisering. Nationaal en internationaal. Onze jarenlange ervaring, in vele branches, staat garant voor een vlekkeloze implementatie van uw bedrijfssoftware. Gebaseerd op de nummer 1 bedrijfssoftware: SAP.

Expertises

IDinIT levert SAP expertise op verschillende gebieden.

Oplossingen

IDinIT realiseert ook SAP oplossingen op maat, zij is certified Netweaver Integration partner.

Projecten

Voor IDinIT draait het in al onze SAP projecten en partnerships om kennis, interesse en inlevingsvermogen.

IDinIT

Europalaan 28d 

5232 BC  ‘s-Hertogenbosch

Nederland

© 2019 by IDinIT

+31 (0)499 37 57 75